Želiš putovati po Evropi potpuno besplatno?

   

 

Da li si osoba koja voli putovanja?

Ako je odgovor na to pitanje potvrdan, onda zaista ne smeš propustiti ovu jedinstvenu priliku da odeš na putovanje po Evropi- i to potpuno besplatno!

U toku ove i iduće godine planiram da putujem autom po celoj Evropi . S obzirom na to da imam svoju firmu, i samim tim puno obaveza, za putovanja mogu odvojiti maksimalno tri vezane nedelje, što je i razlog zbog kojeg ću Evropu preputovati u više etapa. Moj cilj je da obiđem većinu evropskih država.

Odluka da započnem ovaj projekat proizilazi iz mog strastvenog putničkog duha i ljubavi prema putovanjima. Svakako, moja putovanja će ujedno i biti  odlična promocija za medjunarodni projekat “I Love Journeys”.

U slučaju kada bih jednu osobu poveo sa sobom na put, ne bih imao skoro nikakvih troškova. Upravo to je razlog moje odluke da na svaku sledeću etapu mog putovanja povedem jednu osobu za koju će to putovanje biti potpuno besplatno.

Od osobe koja bi putovala sa mnom, u zamenu za besplatno putovanje, očekujem samo da napiše nekoliko članaka za internet stranice www.ilovejourneys.com i www.tomazgorec.rs. Na internet stranici I Love Journeys objavljuju se zanimljivi članci isključivo na engleskom jeziku, te je za putovanje po Evropi sa mnom jedini preduslov da odlično poznajete engleski jezik.

Ukoliko se osoba koja bude putovala sa mnom pokaže kao vredna, pametna i sposobna, spremni smo joj ponuditi i posao u našoj firmi. Naime, u Srbiji ili Bosni i Hercegovini tražimo osobu koja bi vodila naš projekat I love Journeys. Ta osoba bi radila na promociji projekta na društvenim mrežama i na pisanju članaka o putovanjima na engleskom. Posao nije težak, ali će se od Vas očekivati da  pokažete snalažljivost, samostalnost i samoinicijativnost.

Posao se može raditi od kuće ili bilo kog mesta na svetu, pošto sve što Vam treba za ovaj posao jeste računar i pristup internet. Više informacija o ovom poslu možete pronaći na www.tomazgorec.rs/nudimo-posao.

Više o meni i mom radu možete pročitati na www.tomazgorec.rs/o-meni.

Ukoliko želiš da besplatno obiđeš čitavu Evropu sa mnom, ispuni donji obrazac.

 

Tvoje ime i prezime

E-mail adresa

U kojem gradu trenutno živiš?

Iz koje države dolaziš?

Koliko imaš godina?

Napiši nekoliko rečenica o sebi:

Zašto mi se želiš pridružiti na putovanjima po Europi?

 

 

Želiš putovati po Evropi potpuno besplatno?
Želiš putovati po Evropi potpuno besplatno?