Tomaž Gorec

Zovem se Tomaž. Dolazim iz Slovenije. Preduzetnik sam, putnik, bloger, fotograf, …

Moj životni moto je da treba što bolje iskoristiti život koji nam je dat. Radim samo stvari koje me ispunjavaju i čine srećnim. Imam to zadovoljstvo da svoj posao radio sa entuzijazmom, bez imalo muke. Pretpostavljam da sam jedna od retkih osoba kojima dolazak na posao u ponedeljak ne predstavlja teret.

Tomaž Gorec

Vlasnik sam firme u kojoj radim. Pretežno se bavimo internetom. Radi se o jednoj od najuspešnih firmi u Sloveniji sa područja optimizacije internet stranica. To znači da se, uz našu pomoć, klijenti visoko kotiraju na Googlu, odnosno da se njihova internet stranica pojavljuje na vrhu rezultata u Google pretraživaču.

Pored optimizacije internet stranica bavimo se i njihovom izradom, kao i svim vrstama promocija preko interneta.

Uz sve ostale aktivnosti, radim i na obrazovanju mladih i starijih osoba. Naime, već 8 godina predajem o internetu na različitim seminarima i radionicama, kao i u srednjim školama i na fakultetima.

Pored svoje kompanije, suvlasnik sam još tri firme. Prva se bavi prevođenjem, druga prodajom kompjuterske opreme, dok je treća uspešna u turističkim vodama.

Moj najveći hobi su putovanja. Proputovao sam veći deo sveta i bio sam na svim kontinentima izuzev Australije.

Pošto su putovanja zaista moja velika ljubav, osnovao sam par projekata u kojima putovanja igraju glavnu ulogu. Pre dve godine počeo sam sa pisanjem turističkog vodiča za ostrvo Krk, što se pokazalo kao izuzetno uspešan projekat. Taj projekat bi bio daleko uspešniji da sam imao mogućnost da u njega uložim samo malo više vremena, što zbog svih ostalih obaveza tada nije bilo moguće. Ove godine počeo sam raditi na sličnom projektu za ostrvo Pag, za koga ne sumnjam da će isto tako biti bi pespektivan i uspešan. S obzirom na to da nemam dovoljno vremena za sve projekte, sada je pravi trenutak da počnem da razmišljam o poslovnim partnerima koji bi mi u tome pomogli. Koliko god uživao u onome što radim, posla ima previše za jednu osobu.

Pored već spomenutih projekata u vezi sa putovanjima, ustanovio sam i međjunarodni projekat I Love Journeys za kojeg se nadam da će se u budućnosti proširiti na globalni nivo. Nažalost, u poslednje vreme premalo pažnje i energije posvećujem tom zanimljivom projektu, ali planiram da to promenim u bliskoj budućnosti.

Više o meni možeš saznati prateći me na:

Facebook profilu https://www.facebook.com/tomaz.gorec.si
Instagram profilu na https://www.instagram.com/tomazgorec
Ili, ako voliš interesantne video snimke, na YouTube kanalu https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos,

Voleo bih da se javiš putem donjeg obrasca- bilo da imaš neko pitanje ili da želiš da ostaviš komentar na moj rad.

Tvoje ime

Tvoj e-mail

Tvoja poruka

 

Pozdrav,

Tomaž