Nudimo posao iz snova: putovanje za koje ćete biti plaćeni

Želite potpuno besplatno otputovati na destinaciju iz snova i biti plaćeni za to?

U preduzeću Spletni partner iz Slovenije nudimo zanimljiv posao. Tražimo osobu koja će zajedno sa mnom otputovati na destinaciju iz snova gde ćemo istraživati zemlju, turističke atrakcije i običaje. Sve što vidimo i doživimo treba fotografisati, snimiti, o svemu napisati članke, a te objaviti na raznim veb stranicama.

Destinacija na koju ćemo otputovati će verovatno biti Indonezija. Možda i neka druga destinacija, ali svakako će biti zanimljiva kao Indonezija.

Rad koji obuhvata pomenuti posao iz snova bi bio:

  • pisanje članaka za veb stranice (na slovenačkom i engleskom jeziku),
  • fotografisanje i objavljivanje fotografija na društvenim mrežama,
  • snimanje vlogova.

Ako ste osoba koja ne želi da se fotografiše ili stane ispred kamere i u kameru nešto kaže, onda, nažalost, niste pogodni za ovaj posao. Takođe, za ovaj posao niste pogodni ako na Facebooku i Instagramu nemate svoj profil najmanje 3 godine. U našem poslu je to jako važno, kao što je važno da osoba koja želi da postane vozač kamiona, ima ispit za kamion.

Nekoliko video snimaka, koje možete pogledati ispod, treba da se snime na putovanju. Samo što ćete ovog puta biti u glavnoj ulozi vi, a ne ja.

Posao iz snova smo u našem preduzeću nudili više puta. O jednom je čak pisao i najposećeniji onlajn medij u Sloveniji. Jedan od članaka možete pročitati na https://www.24ur.com/novice/slovenija/sanjska-sluzba-na-filipinih-je-res-sanjska-tamara-sporoca-tukaj-je-se-lepse-kot-na-pocukranih-razglednicah.html.

Svi poslovi iz snova koje smo imali u našem preduzeću bili su ograničeni na teritoriju Slovenije, ali sad smo odlučili da posao ponudimo u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Ako želite saznati više o meni, pogledajte moj YouTube kanal na https://www.youtube.com/user/tomazgorec/ i moj Instagram profil na https://www.instagram.com/tomazgorec

Ako i vi želite ovaj posao iz snova, popunite donji obrazac koji se smatra kao prijava.

Ime i prezime:

E-mail adresa:

Datum rođenja:

U kojem gradu trenutno živite?

Država:

Link za vaš Facebook profil:

Link za vaš Instagram profil:

Obrazovanje:

Da li ste trenutno zaposleni, nezaposleni ili samozaposleni? Ako ste zaposleni, navedite čime se bavite? Zašto biste želeli da dobijete ovaj posao iz snova?

Navedite nekoliko razloga zašto bismo trebali da izaberemo vas? Šta bi preduzeće pridobilo time?