Tražim Instagramera iz Banja Luke ili okoline. Želeo bih da ga pozovem na piće.

Ovih dana odlazim na putovanje u Banka Luku i okolinu. Na svojim putovanjima uvek volim da se upoznam sa meštanima jer na taj način mnogo bolje upoznaš zemlju u koju putuješ i dobiješ korisne informacije za putovanje koje mogu da daju jedino meštani.

Pošto sam aktivan korisnik Instagrama i takođe jako sam oduševljen njime, najviše bih voleo da na piće pozovem Instagramera. Moj profil na Instagramu možeš da vidiš na https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos.

Inače mislim da sam zanimljiv sagovornik. Ja sam uspešan preduzetnik koji je dobro upoznat sa digitalnim marketingom. Moj najveći hobi su putovanja. Takođe bavim se fotografijom i video snimcima. U poslednje vreme puno snimam sa dronom. Moje video snimke možeš da vidiš na https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos. Već godinama pišem blog, ali na žalost samo na mom maternjem jeziku. Nekoliko članaka dao sam prevesti na engleski i srpski jezik. Na srpskom jeziku možeš ih naći na ovoj stranici.

Ako želiš sa mnom na piće, kontaktiraj me preko mog Instagram profila ili mi pošlji mail na tomaz@gorec.si. Želeo bih da komuniciramo na srpskom jeziku.